Naru Community

Naru Community

Bij Naru gaat onze toewijding aan duurzaamheid verder dan het vervaardigen van voortreffelijke bloem verpakkingen; het omvat het opbouwen van een community die een passie voor positieve verandering deelt.

Verenigd door duurzaamheid

De Naru community is een divers gezelschap van bloemisten verenigd door een gemeenschappelijk doel: een toewijding aan duurzaam leven. Van milieubewuste enthousiastelingen tot degenen die hun eerste stappen zetten naar een milieuvriendelijkere levensstijl: onze gemeenschap is een gastvrije ruimte voor iedereen.

Jouw verhalen, onze inspiratie

Elk Naru-product dat in je handen terechtkomt, is een bewijs van de collectieve inspanningen van onze community. We zijn geïnspireerd door je verhalen, je toewijding aan het maken van duurzame keuzes en de creatieve manieren waarop je Naru in je leven integreert.

Meer dan bloem verpakkingen

De Naru community draait niet alleen om verpakkingen; het gaat om het leggen van verbindingen en het op gang brengen van gesprekken. Doe mee aan de discussie op onze sociale mediakanalen, waar gelijkgestemde individuen tips, ervaringen en ideeën over duurzaam leven delen.

#NaruTransformations: deel je reis

We willen van je horen! Deel je Naru bloemcreatie op sociale media met behulp van de hashtag #NaruTransformations. Of het nu een foto is van jouw in Naru verpakte bloemen of een creatief project, jouw verhaal is een essentiële rode draad in de structuur van onze community.

Naru-workshops en evenementen

Blijf op de hoogte van Naru-community workshops en -evenementen! Van doe-het-zelf-sessies tot discussies over duurzaam leven, deze evenementen zijn mogelijkheden om in contact te komen met andere bloemisten van de gemeenschap, te leren en onze gedeelde inzet voor een betere toekomst te vieren.

We doen het samen

In de Naru community draagt ​​elke actie, hoe klein ook, bij aan een grotere transformatie. Samen veranderen we afval in verwondering, en jullie zijn allemaal een essentieel onderdeel van deze reis.

Sluit je vandaag nog aan bij de Naru community en wees de kracht voor positieve verandering. Laten we verbinding maken en een duurzaam avontuur aangaan met gelijkgestemde individuen.

Laten we samen blijven werken aan een betere toekomst.

Terug naar blog